Почетна Вијести Промоција дипломираних студената

Промоција дипломираних студената

На Палама је у петак, 19. маја 2023. године, промовисано 188 дипломираних студената првог и другог циклуса студија Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Декан Филозофског факултета проф. др Драга Мастиловић рекао је да су у оквиру манифестације Дани Филозофског факултета на свечаној додјели диплома промовисана 164 студента првог и 24 студента другог циклуса студија из области хуманистичких, друштвених и природно-математичких наука.

Декан Мастиловић је истакао да је Филозофски факултет поносан на још једну генерацију дипломираних студената, која ће бити нова снага Републике Српске.

Студент генерације је Катарина Марковић, која је на студијском програму Психологије дипломирала са просјечном оцјеном 9,73. У изјави за медије, Катарина Марковић је изразила задовољство искуством и знањем стеченим за вријеме студија.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву, проф. др Милан Кулић, истакао је да је Филозофски факултет на Палама значајан за Универзитет у Источном Сарајеву и изразио задовољство константним напредовањем ове високошколске институтције.

На свечаној промоцији дипломираних студената уручене су и повеље и захвалнице институцијама и појединцима заслужним за допринос у развоју и међународној афирмацији Филозофског факултета.

Свечаној промоцији су присуствовали ректор и проректори, декани и продекани Универзитета, представници амбасада у БиХ, представници општина и града Источно Сарајево, свештенство и представници јавног и политичког живота.

Дани Филозофског факултета трајаће до недјеље, 21. маја.

Објави: