Почетна Обавјештења за студенте - социологија Обавјештење за студенте друге године

Обавјештење за студенте друге године

Предавања из предмета Социјална патологија 1 и Психијатријска социологија код проф.др Биљане Милошевић Шошо, заказана за понедјељак се помјерају за четвртак у 12:15.

Објави: