Почетна Вијести Вебинар “Добробит појединца у образовању и науци: здравље, сигурност, срећа и просперитет у високом образовању”

Вебинар “Добробит појединца у образовању и науци: здравље, сигурност, срећа и просперитет у високом образовању”

Вебинар под називом „Добробит појединца у образовању и науци: здравље, сигурност, срећа и просперитет у високом образовању” одржаће се у онлајн формату, у сриједу, 23. септембра у периоду од 9.00 до 14.00 часова у организацији Универзитету у Сарајеву, а у сарадњи са јавним универзитетима у Босни и Херцеговини – Универзитетом у Бихаћу, Универзитетом у Бањој Луци, Универзитетом „Џемал Биједић“ у Мостару, Универзитетом у Источном Сарајеву, Свеучилиштем у Мостару, Универзитетом у Тузли и Универзитетом у Зеници.

Вебинар има за циљ да омогући подршку јачању капацитета академског особља свих јавних универзитета у БиХ, при чему се приликом одабира тема посебно узео у обзир значај осјећаја добробити универзитетских наставника и сарадника као важног феномена за реализацију професионалних и личних улога запослених у високом образовању.

Регистрацију можете извршити путем линка https://forms.office.com/r/rBaDWGuKi8, најкасније до понедељка, 21. септембра 2021. године.

Програм вебинара можете погледати овдје.

Објави:

Повезано