Почетна Вијести Састанак са управом Филозофског факултета Свеучилишта у Мостару

Састанак са управом Филозофског факултета Свеучилишта у Мостару

На Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву данас је одржан састанак делегација Филозофског факултета Свеучилишта у Мостару (https://ff.sum.ba/) и руководства Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Декан Филозофског факултета Универзитета у Источном Сaрајеву, проф. др Владан Бартула, истакао је да почетак сарадње два филозофска факултета представља корак напријед ка изградњи мостова између оба града и унапређењу академских веза на регионалном нивоу

Декан Филозофског факултета Свеучилишта у Мостару, проф др. Дражен Барбарић, захвалио je на гостопримству и изразио наду да ће након ове иницијалне посјете услиједити конкретне активности с циљем јачања квалитетног образовног окружења које игра кључну улогу у развоју друштва.

Обје стране су се сложиле да је сарадња између Филозофскog факултета у Источном Сарајеву и Филозофског факултета Свеучилишта у Мостару од изузетне важности за даљи академски и друштвени напредак, те су изразили спремност за интензивирање будуће сарадње.

Објави: