Почетна Вијести ПРОГРАМ ОБУКЕ ЗА СТУДЕНТЕ

ПРОГРАМ ОБУКЕ ЗА СТУДЕНТЕ

 

 

Пријави се на Програм обуке за студенте!

 

Уред за подршку студентима Универзитета у Сарајеву, у сарадњи са Центром за подршку студентима с инвалидитетом Универзитета у Источном Сарајеву, организује Програм обуке за студенте. Програм обуке за студенте је једна у низу активности у склопу пројекта „Високо образовање – образовање за све“ (ВОзаСВЕ), који је подржан од Уједињених народа кроз дугогодишњу иницијативу под називом „Дијалог за будућност: Промовирање друштвене кохезије и разноликости у БиХ“.

Програм обуке за студенте се састоји од сљедећих активности:

1. Радионица 1: Пословна комуникација –28. 05. 2019., Центар за интердисциплинарне студије УНСА, од 09:00 до 12:30

2. Радионица 2: Активно слушање у међуљудској комуникацији – 28. 05. 2019., Центар за интердисциплинарне студије УНСА, од 13:30 до 15:30

3. Округли стол: Моје искуство студирања и презентација искустава са студентских размјена – 29. 05. 2019., Универзитет у Источном Сарајеву, од 11:00 до 14:30

Циљ Програма обуке за студенте је двојак:

1. Оснаживање студената кроз развијање знања, вјештина и размјену искустава из подручја пословне комуникације.

2. Представљање искустава с циљем подстицања студената на студијску размјену што доприноси, између осталог, развоју самопоуздања, самосталности и унапређењу компетенција у новом окружењу.

 

На Програм обуке за студенте се могу пријавити сви студенти Универзитета у Сарајеву и Универзитета у Источном Сарајеву. Могуће је пријавити се за учешће на једној, двије или три активности, што студенти могу прецизирати приликом попуњавања апликационе форме. Пријављеним студентима је осигуран превоз Сарајево-Пале-Сарајево/Пале-Сарајево-Пале. 

Рок за пријаву на Програм обуке за студенте је 19. 05. (23:59 х). Молимо све заинтересоване студенте да, до наведеног рока, попуне и пошаљу апликациону форму која се налази на сљедећем линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQYcULGUmXKHaYoxjYbOtT4YycMsA4i9315zfFUnTjSV5I2w/viewform.

Обавјештење о прихватању пријаве и могућности учешћа на Програму обуке студенти могу очекивати најкасније до 24. 05. 2019. године.

Објави: