Почетна Вијести Потписан Споразум о сарадњи Филозофског факултета и Центра за социјални рад

Потписан Споразум о сарадњи Филозофског факултета и Центра за социјални рад

Декан Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Драга Мастиловић и директор ЈУ Центар за социјални рад „Пале“ Срђан Баралић потписали су данас у просторијама Деканата Споразум о међусобној сарадњи, којим је предвиђено обављање студентске праксе у Центру за студенте основних и мастер студија са студијских програма за Психологију, Социологију са социјалним радом, Педагогију, Новинарство и односи са јавношћу, те Политикологију и међународне односе.

Декан Мастиловић захвалио је директору паљанског Центра за социјални рад на указаној прилици за обављање студентске праксе, те истакао да ће овај Споразум бити на обострано задовољство, а на корист студената.

Директор ЈУ Центар за социјални рад Срђан Баралић изразио је задовољство због потписивања овога Споразума који ће, према његовим ријечима, бити од користи и студентима и овој установи.

Потписаним споразумом предвиђена је теоријска пракса студената треће и четврте године основних студија, као и студенти мастер студија у својој ужој области интересовања. У Споразуму се, између осталог,  наводи да ће наставници и сарадници Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву моћи да учествују у истраживачким активностима Центра за социјални рад са Пала.

Објави: