Почетна Вијести Делегација УИС-а посјетила Државни аграрни универзитет у Вороњежу

Делегација УИС-а посјетила Државни аграрни универзитет у Вороњежу

Делегација Универзитета у Источном Сарајеву боравила је у посјети Државном аграрном универзитету у Вороњежу у периоду од 6. до 9. децембра.

Делегацију Универзитета представљали су проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт проф. мр Сандра Ивановић,  декан Православног богословског факултета проф. др Владислав Топаловић, декан Пољопривредног факултета проф. др Весна Милић, декан Филозофског факултета доц. др Драга Мастиловић и руководилац Катедре за агроекономију и рурални развој на Пољопривредном факултету доц. др Синиша Берјан.

За вријеме свог боравка у Русији, делегација је учествовала у раду конференције „Јеванђељске вриједности и будућност православног свијета“, на којем је декан Православног богословског факултета проф. др Владислав Топаловић излагао рад на тему „Богословски факултет као дио универзитетског образовања“.

Разговарано је о могућностима унапређења досадашње сарадње Универзитета у Источном Сарајеву са Државним аграрним универзитетом у Вороњежу и договорени су конкретни кораци у том смјеру.

 

 

Објави: