Почетна Обавјештења за студенте - Студентска служба Апсолвенти - децембарски испитни рок

Апсолвенти – децембарски испитни рок

Електронска пријава испита за децембарски – апсолвентски рок вршиће се од 9. 12. (00:00 часова) до 13. 12. 2017. (24:00 часа).

 

Објави: