Почетна Термини испита - социологија Развојна психологија - промјена термина испита

Развојна психологија – промјена термина испита

  1. Априлски испитни рок (први термин): 17.4. 12.00h

2. Јунско – јулски испитни рок (први термин): 26.6. 12.00h

3. Јунско – јулски испитни рок (други термин): 6.7. 12.00h

4. Септембарски рок (први термин): 6.9. 12.00h

5. Септембарски рок (други термин): 25.9. 12.00h

6. Октобарски рок: 3.10. 12.00h

Објави: