Почетна Обавјештења за студенте - социологија Резултати колоквијума - Социологија рада

Резултати колоквијума – Социологија рада

Колоквијум и предмета Социологија рада положили су:

Луција Гаћиновић – 17 бодова
Николина Старовић – 8 бодова

Објави: