Почетна Обавјештења за студенте - социологија Резултати колоквијума из предмета Општа социологија 1

Резултати колоквијума из предмета Општа социологија 1

Резултати колоквијума из предмета Општа социологија 1, рађен 05.06.2018. год.

Глуховић Милица – 20 бодова

Мумовић Милица – 0 бодова

Вукоје Милијана – 15 бодова

Драгићевић Жељка – 20 бодова

Ћосић Ана – 0 бодова

Митровић Дејана – 0 бодова

Клепић Драгана – 0 бодова

Објави: