Почетна Обавјештења за студенте - социологија Резултати испита код професора Боже Милошевића - Јануар 1

Резултати испита код професора Боже Милошевића – Јануар 1

СОЦИОЛОГИЈА РАДА

1. ГАЋИНОВИЋ ЛУЦИЈА = 9

2. СТАРОВИЋ НИКОЛИНА = 5

3. РАДОВИЋ СТЕФАН = 5       

ОПШТА СОЦИОЛОГИЈА 1

1. ПАВЛОВИЋ ТИМО = 8

 
Објави: