Почетна Обавјештења за студенте - социологија Предавања код проф.др Лаза Ристића

Предавања код проф.др Лаза Ристића

Предавања код проф.др Лаза Ристића одржаће се 04.11.2017. год. и то по сл. распореду:

Методологија науке од 11:00 часова и

Методологија социолошких истраживања од 14:00 часова.

Објави: