Почетна Обавјештења за студенте - социологија Обавјештење за студенте треће године

Обавјештење за студенте треће године

Предавања из предмета Социјална патологија код проф.др Биљане Милошевић Шошо се помјерају са четвртка 25.4. за сриједу 24.4. од 9:45 часова.

Објави:

Повезано