Почетна Обавјештења за студенте - политикологија и међународни односи Резултати колоквијума из предмета Општа социологија (17.05.)

Резултати колоквијума из предмета Општа социологија (17.05.)

 

Резултати колоквијума из предмета Општа социологија рађеног 17.05.2018. год

 

Сара Мумовић – 16,5 бодова

Ђорђе Пандуревић – 12 бодова

Борис Обрадовић – 15,5 бодова

Сара Тадић – 13,5 бодова

Андријана Лугоња – 13 бодова

Маријана Бозало – 16,5 бодова

Наташа Јовановић – 16,5 бодова

Ивана Арбиња – 14,5 бодова

Даринка Антонић – 11,5 бодова

Кристина Ковач – 13,5 бодова

Милица Видаковић – 14,5 бодова

Теодора Тодоровић – 12,5 бодова

Стефан Дивчић – 13 бодова

Михајло Машић – 12 бодова

Срђан Ковач – 15 бодова

Драган Ступић – 13,5 бодова

Марко Марјановић – 15 бодова

Владана Шекара – 19,5 бодова

Објави: