Почетна Обавјештења за студенте – математика и физика Основи програмирања - резултати испита

Основи програмирања – резултати испита

Резултати писменог испита из предмета Основи програмирања:

1. Андреа Васковић – 35 бодова

2. Биљана Лиздек – 25 бодова

3. Јелена Маврак – 33 бода

4. Јована Илић – 25 бодова

5. Маријана Голијан – 30 бодова

6. Младен Пјевчевић – 33 бода

7. Јелена Ескић – 15 бодова

8. Тамара Врећо – 41 бод

9. Дејана Шкипина – 37 бодова

Објави: