Почетна Вијести Посјета Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци

Посјета Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци

  1. фебраур 2024. године

Филозофски факултети треба да представљају важне центре развоја академског, друштвеног и културног живота у Републици Српској, закључено је данас на састанку декана Филозофског факултета Универзитета у Источном Срајеву проф. др Владана Бартуле и декана Филозофског факултета Универзитета у Бањој Луци проф. др Срђана Душанића.

Током састанка, који је одржан у Бањој Луци, између осталог разговарано је и о унапријеђењу сарадње у области научно-истраживачког рада, наставаних и ваннаставних активности  које могу бити од обостране користи студентима и наставницима оба факултета.

Декан Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Владан Бартула изразио је захвалност на гостопримству и истакао да је размјена информација, идеја и искустава веома важна за унапријеђење квалитета наставвног процеса и научно-истраживачких активности. 

Декан Филозофског факултета у Бањој Луци, проф. др Срђан Душанић изразио је наду да ће након ове иницијалне посјете услиједити конкретне активности у циљу јачања квалитетног образовног окружења које игра кључну улогу у развоју друштва.

Објави: