ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА УЧЕШЋЕ НА HUMANITY IN ACTION ЉЕТНИМ ПРОГРАМИМА 2019

Humanity in Action БиХ отвара позив за пријаве студената на једномјесечни љетни програм о људским правима у Амстердаму, Копенхагену или Сарајеву (7. јуни – 3. јули 2019. године) и John Lewis Fellowship у Атланти, САД (1. – 3. јули 2019. године).

Позив је отворен за све босанскохерцеговачке студенте додипломског студија, Мастер студија, као и за оне који су у посљедње двије године завршили своје високошколско образовање.

Наши интердисциплинарни љетни програми сваке године се истовремено одржавају у седам градова и окупљају преко 150 студената и младих професионалаца из Европе и САД. Састоје се од низа предавања и дискусија са универзитетским професорима, новинарима, политичарима и активистима, а укључују и студијске посјете музејима, државним институцијама и невладиним организацијама.

Позив за пријаве отворен је до 10. фебруара 2019. године путем онлајн апликације. Будите један од студената који ће представљати Босну и Херцеговину на овом престижном програму!

Све трошкове учешћа у програмима сноси организатор.

За сва додатна питања и информације посјетите Фејсбук страницу Humanity in Action БиХ или пошаљите мејл на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

© 2017 Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву, Алексе Шантића 1, 71420 Пале